onsdag 26 juni
Big Papa: En ny generation!
Foto: Mikael " Big Papa" Bergström

Big Papa: En ny generation!

27 mars, 2019

Artikel. Ny generation tar över – det gäller då inte bara vår yngre generation som vi lämnar över fordonsintresset till utan också en helt ny generation bilar som är på väg ut.

Jag avslutade förra veckan med att hänga med sonen Max Bergström runt på bilaffärerna här i Umeå. En efter en avverkades för att avslutas på Bergners Bil hos säljaren Fredrik Tjärnkvist. Förutom att Max kanske hittade sin nya familjebil där så väckte ett stort svart täcke vårt intresse. Där under gömmer sig en nya generation bil, nya Mazda 3, avslöjade Fredrik. Nyfikna som både jag och Max är när det gäller motornyheter fick vi se en liten hint på vad som väntar den stora premiären i morgon torsdag hos Bergners Bil här på Ersboda. Jag anar direkt att formerna är lika snygga som tidigare hintats om. De läckra 18-tumsfälgarna får Max att flina stort.
– Den nya generationen bil lovar mycket vilket VIP-besökarna kommer få ta del av i kväll och alla andra hugade spekulanter i morgon torsdag då vi öppnar, säger Fredrik.
Jag och Max kommer självklart vara där med penna och kamera, och om det blev affär för Max får ni veta nästa vecka.

MIKAEL "BIG PAPA" BERGSTRÖM

Läs mer